My Cart

Close

Free standard shipping in EU & UK

Hilton Tallinn Park employees will be wearing KiRiVOO design

Posted on April 18 2016

KiRiVOO shirts and ties will be worn as a uniform by Hilton employees. "Hilton Tallinn Park decision to prefer eco-friendly clothing has set an example for many companies. This shows that Hilton also cares about human impact on the environment and its employees welfare. We are very happy and grateful for this co-operation.", said KiRiVOO´s managing founder Ines Karu-Salo.

Daniel Habersatter, General Manager of Hilton Tallinn Park, commented that KiRiVOO apparel differentiates and enables to emphasize the uniqueness of Hilton hotel as well as Estonia. "KiRiVOO beautifully designed clothing and sustainable thinking strategy matches with the values of Hilton and we will proudly present KiRiVOO´s concept and elegant/comfortable apparel in our hotel. We are happy about the co-operation."

Peatselt avatava Hilton Tallinn Park hotelli esindustöötajad hakkavad kandma eestimeelse kaubamärgi KiRiVOO keskonnasõbralikest kangastest valmistatud triiksärke ja lipse.

KiRiVOO asutaja Ines Karu-Salo sõnul on Hilton Tallinn Park hotel eeskujuks paljudele teistele firmadele. Käesolev koostöö näitab, et ettevõte käitub ühiskondlikult vastutustundlikult, hoolib keskonnast ja suhtub austusega oma töötajatesse seades esikohale nende heaolu. KiRiVOO meeskond rõõmustab ja on äärmiselt tänulik alanud koostöö eest.

Hilton hotelli tegevjuhi Daniel Habersatter´i sõnul annab vormiriietus hotellile võimaluse tõeliselt eristuda ning rõhutada nii hotelli kui Eesti unikaalsust. “KiRiVOO kaunis disain ning loodussõbralik mõtteviis sobib suurepäraselt Hiltoni väärtushinnangutega ning me oleme väga uhked, et saame seda hoolikalt läbimõeldud kontsepti ja elegantset riietust oma hotellis eksponeerida ning seejuures pakkuda ka oma töötajatele mugavust. Meil on koostöö üle suur heameel”, kommenteeris Habersatter.

Press release:
Bioneer 21.04.2016: http://goo.gl/tgiIIW